Викторина по английскому языку "London Quiz" для 6 класса


Слайд 1
London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ № 58, г. Тольятти.
Слайд 2
1. Who gave London its first name?  A) the Egyptians  B) the Greeks  C) the Romans
Слайд 3
2.Which river river runs runs 2.Which through London? London? through  A) A) the the Thames Thames  B) B) the the Severn Severn  C) C) the the Seine Seine
Слайд 4
3.Who said said “When “When aa man man is is 3.Who tired of of London, London, he he is is tired tired of of tired life”? life”?
Слайд 5
4.Who founded the Tower of London?  A) Charles I  B) William I  C) Henry VIII
Слайд 6
5.How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666?  A) a quarter of London  B) three quarters of London  C) the whole city
Слайд 7
6. Which is the oldest part of London?  A) Westminster  B) the City  C) the West End
Слайд 8
7. Who designed St Paul’s Cathedral?  A) Christopher Wren  B) Benjamin Hall  C) Francis Drake
Слайд 9
8.Where are the British kings and kings crowned? a) St Paul’s Cathedral b) Westminster Abbey c) the House of Lords
Слайд 10
9.Which birds, according to legend, protect the Tower of London?  A) pigeons  B) ravens  C) swans
Слайд 11
10.Which is the most famous shopping street in London?  A) Oxford Street  B) Downing Street  C) Baker Street
Слайд 12
11.What is a ‘double-decker’?  A) a bus  B) a lorry  C) a ship
Слайд 13
12. Where can you make a speech in Hyde Park?  A) Poet’s Corner  B) Speaker’s Corner  C) Revolutionary Corner
Слайд 14
13. What is ‘the Globe’ in London?  A) A) the the largest largest department department store store in in Europe Europe  B) B) Cockney Cockney rhyming rhyming slang slang for for ‘hope’ ‘hope’  C) C) a a Shakespearean Shakespearean theatre theatre
Слайд 15
Check your answers.              1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A 12. B 13. C
Слайд 16
Список литературы                журнал: Speak Out – 6|2005 http://www.infozoom.ru/2008/10/02/10-populyarnyx-dostoprimechatelnostej-londona.html http://ru.picscdn.com/domain/mediasosial.com/ http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=235654571-05-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=258937865-13-72 http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=209415608-03-72 http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=79411503-31-72 http://www.travelstay.com/regions/OxfordStreetHotelList.htm http://www.london-traveltips.com/downing-street.htm http://kuroshitsujirol.ucoz.com/forum/16-50-1 http://www.velvet.by/blog/stasa/2012-01-12/simvoly-stran http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=429403659-40-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=448306552-53-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=292157573-02-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=338848596-34-72

Полный текст материала Викторина по английскому языку "London Quiz" для 6 класса смотрите в скачиваемом файле.
На странице приведен фрагмент.
Автор: Ведминская Анна Валериевна  Ann
25.02.2012 2 10346 3237

Спасибо за Вашу оценку. Если хотите, чтобы Ваше имя
стало известно автору, войдите на сайт как пользователь
и нажмите Спасибо еще раз. Ваше имя появится на этой стрнице.


Читайте новые статьи
Оставить отзыв к материалу:
Всего: 2
avatar
2 Наталья_75 • 23:51, 09.10.2012
Очень интересная викторина! Можно использовать как контроль знаний по теме "Лондон" или в качестве конкурса во время проведения недели иностранного языка. Обязательно воспользуюсь Вашей работой.
avatar
1 Zinaida8176 • 22:21, 26.02.2012
Спасибо! Творческих вам успехов!