Тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами"












Тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами









Выполнила: Алексеенко Юлия Сергеевна

учитель английского языка

Российская Федерация, Новосибирская область,

Новосибирский район, р.п Краснообск

Муниципальное бюджетное образовательное учреждение средняя общеобразовательная школа № 1



Грамматические тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами



Present Simple Tense

Выберите правильный вариант формы Present Simple



  1. My brother _____ (to go) to the youth club every Thursday.

  1. go b) goes c) to goes

  1. The plane _____ (to take off) at 07:00 a.m. and _____ (to land) at 11:00 a.m.

  1. takes off, lands b) will take off, will land c) take off, land

  1. What _____ your opinion about this new article?

  1. are b) do c) is

  1. You are very allergic. Why ___ you eat so much chocolate?

  1. does b) do c) –

  1. Every year Sally _______ (to meet) her classmates at the party on October 31.

  1. meet b) meets c) to meet

  1. Paula _____ (to work) very hard. She is a great specialist.

  1. work b) not work c) works

  1. Uh! You always _____ (to cook) spaghetti. Can you cook something else?

  1. cooking b) cooks c) cook

  1. My teacher often _____ (to use) a computer during our lesson.

  1. uses b) is using c) to use

  1. Sometimes we ______ (to organize) weddings and anniversaries.

  1. are organizing b) organize c) organizing

  1. ____ you see each other every day?

  1. does b) are c) do

  1. Our new neighbor _____ (not speak) Russian. He ______ (to speak) Greek.

  1. doesn’t speak, speaks b) don’t speak, speak c) not speak, speak

  1. ____ your friend repair his car twice a year?

  1. does b) is c) do

  1. When ____ his birthday?

  1. does b) - c) is

  1. The Earth _____ (to move) round the Sun.

  1. moves b) is moving c) moved

  1. ___ they have a discount card ? I want to buy some goods.

  1. - b) are c) do

Past Simple Tense



Выберите правильный вариант формы Past Simple

  1. It ____ (to be) a very difficult job.

  1. is b) was c) were

  1. I _____ (to see) a woman yesterday. I think I know her.

  1. see b) seed c) saw

  1. A lot of reporters _____ (to be) at the conference last week.

  1. were b) was c) be

  1. ___ you buy his beautiful house in 2009?

  1. do b) were c) did

  1. Last winter we ______ (to move) to Italy.

  1. moved b) move c) did move

  1. He _____ (not live) in Boston in 2001.

  1. doesn’t live b) didn’t live c) not live

  1. When ___ Mag finish school?

  1. was b) is c) did

  1. That house ______ (to lose) its roof in the storm 2 years ago.

  1. lost b) lose c) losed

  1. Jenny _____ (to work) at a circus last spring.

  1. works b) did work c) worked

  1. We ____ (to find) a nice place on that island. It was great holidays.

  1. found b) finded c) find

  1. When ____ Jane decide to look for a new job?

  1. did b) was c) –

  1. My brother _______ (not help) me with the washing-up yesterday.

  1. don’t help b) didn’t help c) not help

  1. Lucy _____ (to study) at English school a year ago.

  1. studied b) studies c) did study

  1. It ____ (to be) very difficult test. I ______ (to look up) many words in dictionary.

  1. was, looked up b) were, looked up c) was, was looking up

  1. George’s father______ (to come) to us the day before yesterday.

  1. come b) comed c) came











Future Simple Tense

Выберите правильный вариант формы Future Simple

  1. After classes I ____ (to go) to English club.

  1. will go b) go c) am go

  1. The meeting ______ (to hold) tomorrow.

  1. is hold b) will hold c) hold

  1. ____ Penny come back next week?

  1. will be b) - c) will

  1. When we get a Paddington station, I _____ (to send) you a postcard.

  1. will send b) send c)’l send

  1. Next month our family ______ (to sell) a big van.

  1. sell b) sells c) will sell

  1. If the bus doesn’t come soon, she _____ (to be) late.

  1. is b) will c) will be

  1. What ____ happen if that box drops?

  1. will b) will be c) –

  1. Martin ______ (to buy) a new jacket next autumn.

  1. buys b) buy c) will buy

  1. Kate _____ (not marry) Bill. She loves another man.

  1. won’t marry b) marry c) not marry

  1. ____ you invite me to your party tomorrow?

  1. are b) do c) will

  1. My children _____ (to finish) school next year.

  1. will finish b) are finish c) –

  1. Where ____ they go for their holidays?

  1. do b) will c) will be

  1. Don’t worry! He _____ (to find) your keys.

  1. finds b) will find c) will be find

  1. If Santa Claus presents him a lap top, he _____ (to be) happy.

  1. will be b) be c) will

  1. If you can’t find our house, we ______ (to draw) a map for you.

  1. draw b) are draw c) will draw













Ответы:

Present Simple Tense

  1. B 2. A 3. C 4. B 5. B 6. C 7. C 8. A 9. B 10. C 11. A 12. A 13. C 14. A 15. C

Past Simple Tense

  1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. B 7. C 8. A 9. C 10. A 11. A 12. B 13. A 14. A 15. C

Future Simple Tense

  1. A 2. B 3. C 4. A 5. C 6. C 7. A 8. C 9. A 10. C 11. A 12. B 13. B 14. A 15. C








Полный текст материала Тесты на времена английского языка для 7-9 классов с ответами" смотрите в скачиваемом файле.
На странице приведен фрагмент.
Автор: Алексеенко Юлия Сергеевна  Alexeyenko
16.09.2016 1 15309 1537

Спасибо за Вашу оценку. Если хотите, чтобы Ваше имя
стало известно автору, войдите на сайт как пользователь
и нажмите Спасибо еще раз. Ваше имя появится на этой стрнице.


Читайте новые статьи
Оставить отзыв к материалу:
Всего: 1
avatar
1 Ruslan Ikhsanov • 08:07, 28.10.2016
Ответы можно?